19 abr. 2010

Raid Catalunya Central...Tornem-hi!!


Altre cop amb l'Arnau i la Núria... companys de luxe per anar a correr on sigui.


Aquesta vegada varem començar amb mal peu. Només de sortir varem haver de solventar problemes mecànics, i es que també... mira que quedar-nos arreglant bicis fins a les dues del matí, però buenu, els raids són així i costa arribar al dia abans amb tota la feina feta i preparats per poder descansar tranquils.


Després de la bici, una mica de pateig fins al pantà de la Baells i... una remada espectacular, amb l'aigua annegant el bosc que tocava les bores, i a més anant a l'ideia, ja que és aquí on varem recuperar la primera posició, per ja anar-nos en per tot el raid.


Després la caminata per aquells serrats, camins que s'havien trepitjat en algun raid verd (que sempre em quedaré amb les ganes de correr, i amb aquestes coses són amb les que m'he de conformar) per tornar remant fins a la presa i desfer el camí fet fins a les bicicletes.


Una pedalada amb fort desnivell ens duia fins a un altre bucle, d'una hora i mitja que ens feia pujar fins al santuari de queralt i d'allà fer un trequing per sobre la ciutat de Berga fins arribar de nou al control on haviem deixat les bicicletes i... quina sorpresa arribar allà i trobar-nos a l'equip que anava en segona posició. Així doncs sortiem amb un ampli marge, tranquilament fins a meta, on relaxats hi havia lloc per la broma, i les xerrades aquelles que costa tant tenir ja que sovint i lamentablement només coincidim corrent, però per això suposo valorem tant aquest moments.


I en fi després del rapel del rellotge de gironella, varem creuar la meta en el lloc que ens mereixiem després d'haver fet la feina ben feta durant tota la jornada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario