7 feb. 2012

L'any pinta bé!

Després de quatre mesos intentant descansar i disfrutant moltíssim de la meva paternitat ha arribat el moment de tornar a posar fil a l'agulla i preparar aquest any que novament estarà plè de reptes.
Per començar tinc la sort de poder anar a correr un raid llarg, que és el que més m'agrada, a la Patagonia chilena. Aquest cop amb l'equip anglès Adidas-Terrex.  (www.patagonianexpeditionrace.com) Aquí en teniu un video per anar fent boca.
Després tocarà la Titan Desert, amb l'equip que ha guanyat les dues últimes edicions, Radikal Bikes; el llistó estarà molt alt, pels ribals, però sobretot pels companys de luxe, Marc Trayter i Joan Compte.
La pròxima, ja amb molts quilometres a les cames, seran les 24 hores de btt en solo de Finale (Italia), que enguany són Campionat del Mòn i on s'intentarà estar el més endevant possible.
I a l'estiu... qui sap, de moment l'Ironbike està al punt de mira, a més de moltes curses que sempre són divertides de fer, Cursa del Llop, Terra de Maquis, Somozas... i a veure si ens guanyem una plaça pel Campionat del Mòn de raids d'aventura.
El que més greu em sap aquest any és no poder competir en un Ironman. Tenia ganes d'iniciarme al triatló per la llarga distància, per allò del volum, però per falta de temps per poder-lo preparar en condicions ho hauré de deixar per l'any vinent, però si que intentaré estar en un Xterra.
No hay comentarios:

Publicar un comentario